” Türkiye Bilim Ve Teknoloji Merkezleri Konferansı 2018 “ isimli etkinlik, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle 11 – 12 Eylül 2018 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecektir.

KONFERANS AMACI : 

” Türkiye Bilim Ve Teknoloji Merkezleri Konferansı 2018 “ isimli etkinlik, Türkiye’de bilim ve teknolojiyi yaygınlaştırmak ve geliştirmek, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirmek ve paydaşların birbiriyle ilişkilerini geliştirmek amacıyla düzenlenmektedir.

Konferansın kapsamını Toplum 5.0 ve Bilim Merkezleri, Bilim Merkezleri ve İş BirlikleriBilim Merkezleri Sergi Tasarım ve Üretim SüreçleriBilim Merkezlerinde SürdürülebilirlikBilim Merkezlerinde Etkinlikler ve Bilim İletişimi‘ne ilişkin konular oluşturmaktadır.

KONFERANS HEDEF KİTLESİ : 

Bilim merkezleri, müzeler, özel sektör ve kamu temsilcileri, bilim merkezi ile ilgili çalışmalar yürütmekte olan akademisyenler ve öğretmenlerin katılım sağlayabileceği konferansta, bilim merkezleri alanında çalışan firmalar da stantlarıyla yer alacaklardır.

KONFERANS KONAKLAMA VE ULAŞIM BİLGİLERİ : 

” Türkiye Bilim Ve Teknoloji Merkezleri Konferansı 2018 “ isimli etkinliğe katılım gösterecekler için Almira Otel, Kervansaray City Otel ve Artıç Otel ile anlaşmalar yapılmıştır.

İndirimli fiyatlardan faydalanabilmek için otel rezervasyonu yapılırken Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansına katılım sağlanacağı belirtilmelidir.

” Türkiye Bilim Ve Teknoloji Merkezleri Konferansı 2018 “ isimli etkinlik, konferans programına göre Merinos AKKM ‘ de gerçekleştirilecektir.

KONFERANS ÖNEMLİ TARİHLERİ :

Katılım İçin Kayıt Başlangıç Tarihi : 1 Mayıs 2018

Katılım İçin Kayıt Bitiş Tarihi : 11 Eylül 2018

Katılım İçin Online Kayıt Bitiş Tarih : 31 Ağustos 2018

Konferans Başlama Tarihi : 11 Eylül 2018

Konferans Bitiş Tarihi : 12 Eylül 2018

NOT : 11 – 12 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek olan konferansa katılım için online kayıt olursanız katılım ücreti alınmayacak olup online kayıt tarihi bitişinden sonra kayıt olunması halinde 50 TL katılım ücreti talep edilecektir.

KONFERANS BAŞVURU BİLGİLERİ : 

” Türkiye Bilim Ve Teknoloji Merkezleri Konferansı 2018 “ isimli etkinlik, konferans başvurularını online olarak almaktadır.

NOT : Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım için online kayıt yaptırmak zorunludur.
NOT : Konferansa online kayıt yaptırmış kişilerin, katılım sağlamalarına ilişkin son durumlarını 03/09/2018 Pazartesi gününe kadar aşağıdaki linki kullanarak proje yürütücüsüne bildirmelerini önemle rica ederiz.