” Manisa’da Doğa Eğitimi “ isimli etkinlik, 2018 yılı TÜBİTAK 4004 programı tarafından desteklenmiş olup Celal Bayar Üniversitesi organizatörlüğünde 29 Haziran – 8 Temmuz 2018 ve 10 – 19 Temmuz 2018 tarihleri arasında iki farklı dönemde Manisa’da gerçekleştirilecektir.
Katılımcıların etkinlik süreci boyunca (10 gün) konaklama, yemek ve etkinlik alanlarına ulaşım giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.
PROJE AMACI :
Projenin amacı, Manisa ilinde bulunan doğal ve kültürel alanları eğitim amaçlı kullanarak, doğa eğitiminde disiplinler arası ve bütüncül bir eğitim- öğretim programı ortaya koyarak çevre bilincinin artırılması, doğa-insan ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi ve bir sonraki nesillere aktarılmasını sağlamaktır.
PROJE HEDEF KİTLESİ :
Projeye üniversite öğrencileri ve öğretmenler (MEB’e bağlı devlet yada özel okullarda görev yapan) başvurabilir.
PROJE ULAŞIM VE KONAKLAMA BİLGİLERİ :
” Manisa’da Doğa Eğitimi “ isimli etkinlik, Manisa şehir merkezi ve ilçeleri, Bozdağ, Yunt Dağı ile çevresindeki köyler ve Spil Dağı doğal alanlarında gerçekleşecek şekilde planlanmıştır.
” Manisa’da Doğa Eğitimi “ isimli etkinlik için konaklama yeri olarak Akasya Rezidans belirlenmiştir.
PROJE ÖNEMLİ TARİHLERİ :
1.Dönem Son Başvuru Tarihi : 14 Haziran 2018
1.Dönem Proje Başlangıç Tarihi : 29 Haziran 2018
1.Dönem Proje Bitiş Tarihi : 8 Temmuz 2018
2.Dönem Son Başvuru Tarihi : 21 Haziran 2018
2.Dönem Proje Başlangıç Tarihi : 10 Temmuz 2018
2.Dönem Proje Bitiş Tarihi : 19 Temmuz 2018
PROJE BAŞVURU BİLGİLERİ :
” Manisa’da Doğa Eğitimi “ isimli etkinlik, proje başvurularını online olarak almaktadır.
Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız