” Türk Hava Yolları Bilim Elçileri Zirvesi “ isimli etkinlik, Türk Hava Yolları, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve İstanbul Özyeğin Üniversitesi öncülüğünde 3 – 6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Gaziantep, Malatya ve İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

ZİRVE AMACI : 

Bu yılki temasını “Bilim Elçiliği” olarak şekillendiren TAF Network, bilime elçi olmak idealini seçkin isimleri örnek göstererek ortaya koyacaktır. Bilime olan ilgiyi artırarak, ülke çapında bir bilim kültürü oluşturmak ve bilgiyi yalnızca tüketen değil üreten bir toplum inşa etmek hedeflenmektir.

Zirveye yurt dışından katılacak olan bilim insanlarının yanı sıra, daha önce yurt dışında çalışmalar yapmış ve şu an ülkemizde bulunan üst düzey yönetici ve akademisyenler de konuk olacaktır.

ZİRVE HEDEF KİTLESİ : 

” Türk Hava Yolları Bilim Elçileri Zirvesi “ isimli etkinliğe bilime yönelmek isteyen gençler ve ilgili akademisyenler katılım gösterebilir.

ZİRVE ÖNEMLİ TARİHLERİ : 

Gaziantep Zirve Başlangıç Tarihi : 3 Mayıs 2018

Malatya Zirve Başlangıç Tarihi : 4 Mayıs 2018

İstanbul Zirve Başlangıç Tarihi : 5 – 6 Mayıs 2018

Zirvelere Son Başvuru Tarihi : Zirveye katılım için son başvuru tarihleri, zirve günü olarak belirlenmiştir.

ZİRVE ULAŞIM BİLGİLERİ : 

” Türk Hava Yolları Bilim Elçileri Zirvesi “ isimli etkinlik, farklı tarihlerde farklı illerde gerçekleşecektir. Bu nedenle hangi ilden başvuru yapacaksanız o ilin ulaşım bilgisini dikkate almayı unutmayınız.

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi – 3 Mayıs 2018

Malatya İnönü Üniversitesi – 4 Mayıs 2018

İstanbul Özyeğin Üniversitesi – 5 – 6 Mayıs 2018

ZİRVE BAŞVURU BİLGİLERİ : 

” Türk Hava Yolları Bilim Elçileri Zirvesi “ isimli etkinliğe başvurular, online olarak yapılmaktadır.

Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız