” Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri “ isimli etkinlik, Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu öncülüğünde 28 Nisan 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

” Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri “ isimli etkinlik; yapay zeka, görüntü işleme, robotik ve derin öğrenme gibi teknolojinin dünya çapında uç noktalarını oluşturan bu alanlara ilgi duyan herkesin aklındaki soruları cevaplamayı, dünyada hızla gelişen bu teknolojiler için ülkemizde farkındalık ve bilgi birikimini arttırmayı hedefleyen; savunma sanayii, bilişim sektörü, akademik çevrelerce ve bu alana ilgi duyan Türkiye genelindeki bütün üniversitelerin ilgili toplulukları ve öğrencileri tarafından yakından takip edilen, geniş kitlelere ulaşan bir organizasyondur.

Türkiye’de bahsi geçen konulardaki en büyük organizasyon olan ve bu bağlamda Türkiye’de bir ilk olma özelliği gösteren organizasyonda kafanızdaki sorulara bulacağınız cevapların yanı sıra bu iki konu ve daha birçok bilgiye de sahip olacaksınız.

ZİRVE AMACI : 

Organizasyonun amacı ise, bahsi geçen konular hakkında çalışma yürüten kişileri ve ekipleri bir araya getirerek bilgi paylaşım ortamı oluşturmaktır.

ZİRVE HEDEF KİTLESİ : 

” Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri “ isimli etkinliğe yapay zeka, görüntü işleme, robotik ve derin öğrenme gibi teknolojinin dünya çapında uç noktalarını oluşturan bu alanlara ilgi duyan herkes katılım gösterebilir.

ZİRVE ÖNEMLİ TARİHLERİ :

Zirve Başlama Tarihi : 28 Nisan 2018

Zirve Bitiş Tarihi : 28 Nisan 2018

Zirve Son Başvuru Tarihi : 27 Nisan 2018

ZİRVE ULAŞIM BİLGİLERİ : 

” Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri “ isimli etkinlik, 28 Nisan 2018 tarihinde Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

ZİRVE BAŞVURU BİLGİLERİ :

” Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri “ isimli etkinlik, online olarak başvuru almaktadır.

Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız