” TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması “, lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri Antarktika ve Arktik bölgelerde kutup bilimleri konusunda çalışmalar yapmaya teşvik etmek, kutup bilimleri alanında araştırmalar yapmaya yönlendirilen öğrencilerin bu alanda yapacakları nitelikli çalışmalarla ülkemizin gelecekte uluslararası bilimsel çevrelerde önde gelen ülkelerden biri haline gelmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bir yarışmadır.

YARIŞMA BAŞVURU TAKVİMİ :

Yarışma rehberine göre yarışmaya yapılacak olan başvurular, 15 Aralık 2021 tarihinde başlar ve 11 Mayıs 2022 tarihinde, saat 17.30’da sona erer.

Yapılan başvuruların ön değerlendirmesi, Haziran 2022 tarihinde ve final yarışması ise 20 Haziran – 22 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. gerçekleştirilecektir.

Ödül töreni ise TEKNOFEST 2022 gerçekleşme tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

YARIŞMA BAŞVURU SÜRECİ :

Yarışma başvurusu yapılabilmesi için tüm başvuru sahiplerinin öncelikle Araştırmacı Bilgi Sistemi (ARBİS) hesabının bulunması gereklidir. ARBİS hesabı bulunmayan başvuru sahipleri, Arbis Kayıt Rehberi isimli bilgi bankamızı inceleyip ARBİS hesabının nasıl kayıt edileceğini öğrenebilirler.

ARBİS kaydını tamamlayan başvuru sahipleri, başvurularını Proje Başvuru Sistemi’ne ARBİS bilgileri ile giriş yaparak tamamlayabilir. Proje Başvuru Sistemi’nin kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olmayan başvuru sahipleri, TÜBİTAK Proje Başvuru Sistemi Nedir, Nasıl Kullanılır ? isimli bilgi bankamızı inceleyebilirler.

Dilerseniz daha önceki yıllarda desteklenen ve kabul edilen TÜBİTAK 2204-C projelerini incelemek isterseniz TÜBİTAK 2204-C örnek projeleri isimli etkinlik kategorimizi inceleyebilirsiniz.

TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması hakkında yeterli bilginizin olmadığını düşünüyorsanız bu konuda yazılmış en güncel detaylı bilgi bankamızı inceleyebilirsiniz.