” TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Programı “, çağrı alanları başlığı altında belirtilen alanlarda olmak üzere, katılımcılara kendi branşlarına yönelik olarak öğrencilerde ilgi ve merak uyandırmak, olumlu tutum geliştirmek, öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak ve öğrenmelerini sağlamak için gerekli bilgi ve becerileri yenilikçi yaklaşımlar aracılığıyla kazandıran etkileşimli faaliyetleri kapsar.

” TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Programı “, genel olarak öğretmenlik mesleğine hitap eden organizasyonlardan oluşmakta olup 2016 yılı itibariyle başvurulan ve 2017 yılında gerçekleşecek olan toplam 6 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Desteklenen ve kabul edilen TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları projeleri aşağıda verilmiştir.

PROJE ADIYÜRÜTÜCÜ ADI
Yaratıcı Drama İle Sınıf Öğretmenlerine Değerler Eğitimi UygulamalarıYrd. Doç. Dr. AYŞEGÜL OĞUZ NAMDAR
Yaratıcı Drama İle Sınıf Öğretmenlerine Değerler Eğitimi UygulamalarıYrd. Doç. Dr. AYŞEGÜL OĞUZ NAMDAR
Fen Bilimleri Öğretmenlerine Yönelik Teknolojik-Pedagojik Alan Bilgisi Temelli Argümantasyon Uygulamaları-IIDoç. Dr. GÜL ÜNAL ÇOBAN
Bilim Ve Sanat Merkezleri Fizik Öğretmenleri Astronomi Eğitimi Ve UygulamalarıMEHMET YÜKSEKSÖYLEMEZ
Alan Uzmanlarıyla Nitel Temelli Araştırmalara Yolculuk IIProf. Dr. SALİH ÇEPNİ
Kimya Öğretmenlerine Yönelik Sorgulayıcı Araştırmaya Dayalı Öğretim Etkinlikleri Ve UygulamalarıSEVGİ AYDIN GÜNBATAR
Fen Bilgisi Öğretmenim Robotik Teknoloji İle Fen Bilgisi Öğretimini ZenginleştiriyorYrd. Doç. Dr. SİNAN ÇINAR

Dilerseniz daha önceki yıllarda desteklenen ve kabul edilen TÜBİTAK 4005 projelerini incelemek isterseniz TÜBİTAK 4005 örnek projeleri isimli etkinlik kategorimizi inceleyebilirsiniz.

TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Programı hakkında yeterli bilginizin olmadığını düşünüyorsanız bu konuda yazılmış en güncel detaylı bilgi bankamızı inceleyebilirsiniz.